top of page

Рязане

Evoksis ЕООД предлага на своите клиенти професионален разкрой на детайли, по индивидуално задание. Машините, с които работим са на белгийската фирма Robland BVBA, чиито продукти сe ползват в над 100 държави по света. С внимание към детайла, при нас получавате една качествена услуга, която ви спестява  време и усилия.

Кантиране

Кантирайки при Нас, вие се възползвате от нашите високопроизводителни професионални машини, благодарение на което вие си спестявате няколко технологични операции и времето, което биха ви отнели. Машините ни са на испанската фирма Cehisa, произвеждаща машини за мебелната промишленост от 1958г. 

Разпробиване

Машините ни са на италианската марка Maggi Technology s.r.l., която е един от на-големите производители на разпробивни машини в света. С тази опция, вие ползвате една комплексна услуга и получавате готовите детайли на желаното от вас безупречно качество. 

Доставка

Evoksis ЕООД разполага със собствен транспорт. Тази услуга има за цел да ви спести транспортните разходи, тъй като в днешно време това е от голямо значение.

 

Рязане
Кантиране
Разпробиване
Доставка
bottom of page